Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-medium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Alena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op live-medium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Zoals beloofd, zou ik je laten weten als jouw voorspelling is uitgekomen…en JAAA het is uitgekomen!!! Het duurde even, maar hij heeft contact met mij opgenomen!!! Je bleef het keer op keer zien dat hij contact met mij plotseling zou moeten opnemen. Nu praten we met elkaar en nu afwachten op jouw andere voorspellingen, waar ik ook vertrouwen in heb.




Ervaring van F met medium Alena   Ervaring van F met medium Alena   Ervaring van F geplaatst op 5 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Ik spreek je nu al een tijdje, en ik ben steeds verbaast hoe bizar je readings uitkomen, dit keer binnen 3 uur. Ik ben bijna niet eens meer verbaasd. Zo on point. Je had het over een auto, maar er was dus een situatie waardoor ik dus op jou advies juist had gereageerd. En toen het gebeurde, wist ik meteen wow Alena! Je had gewoon gelijk. Je readings helpen me echt, je geeft de juiste adviezen en ook durf ik me angsten steeds meer los te laten. Ik ben je echt dankbaar voor wat je voor je me doet.
Je bent echt een grote aanwinst op deze lijn. Dankje wel lieve Alena 3 M




Ervaring van M met medium Alena   Ervaring van M met medium Alena   Ervaring van M geplaatst op 3 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena wat ben jij een topper zeg. Nog nooit zo,n duidelijke reading gehad.
Wat ben jij gericht, al mijn onduidelijkheden zijn in 1 consult weggenomen. Je bent straight to the point, daar hou ik van. Je hebt me de tools gegeven en daarmee ga ik aan de slag.
Je zei tegen me binnen 4dagen een reactie van r, vandaag kreeg ik idd n bericht.. dit laatste word vervolgt.
Dankjewel lieverd tot snel, liefs suus.




Ervaring van Suus met medium Alena   Ervaring van Suus met medium Alena   Ervaring van Suus geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieverd,

Via deze weg wil ik je laten weten dat je laatste voorspelling is uitgekomen. Het was niet bepaald positief en ik zag het zelf ook niet aankomen. Ik ben blij dat je mij hiervoor hebt gewaarschuwd en dat ik niet verbaasd werd toen hij afstand nam. Ik hoop dat dit snel voorbij is en zal ik afwachten op de positieve voorspellingen. Bedankt voor je oprechtheid.




Ervaring van Aleyna met medium Alena   Ervaring van Aleyna met medium Alena   Ervaring van Aleyna geplaatst op 16 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve lieve Alena,

Hoe is het mogelijk wat jij allemaal weet te voorspellen. Ik spreek je met regelmaat but girlllll… you did this! Jij zag het aankomen en het is GEKOMEN! Thank you honey

You the best




Ervaring van K. met medium Alena   Ervaring van K. met medium Alena   Ervaring van K. geplaatst op 13 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Ik bel je al enige tijd en kan je ondertussen zelfs m’n medium vriendin noemen haha! De gesprekken met jou zijn zo fijn. Je ziet altijd het positieve in een bepaalde situatie, ook al klinkt en voelt dat voor mij niet op het moment zelf. Tegelijkertijd ben je ook eerlijk en direct in hetgeen wat je doorkrijgt over de situatie, maar ook hoe ik denk en handel, en waar ik op kan moet letten. Voor mij persoonlijk is het fijn als iemand even een spiegel omhoog houdt haha!
Je krijgt niet altijd een tijdsaanduiding door, maar als je het doorkrijgt dan ben je zelfs daarin accuraat. Tot nu toe zijn alle voorspellingen uitgekomen tot in details. Je bent oprecht één van de beste mediums met engelen geduld die ik heb gesproken. Blijf aub zoals je bent als persoon en als medium. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,

Het is altijd fijn om jou te spreken. Altijd eerlijk en begripvol. Kan niet anders zeggen dan dat er weer een voorspelling is uitgekomen.

Liefs.




Ervaring van P. met medium Alena   Ervaring van P. met medium Alena   Ervaring van P. geplaatst op 10 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve alena, wat ben ik blij met jou! Het voelt altijd zo vertrouwd om met je te spreken. Je readings komen altijd uit bij mij maar daarnaast voel ik me ook altijd beter wanneer ik met je heb gebeld. Ik bel je zeker snel weer. Liefs xx




Ervaring van Anne met medium Alena   Ervaring van Anne met medium Alena   Ervaring van Anne geplaatst op 9 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve alena, wat ben ik blij met jou! Het voelt altijd zo vertrouwd om met je te spreken. Je readings komen altijd uit bij mij maar daarnaast voel ik me ook altijd beter wanneer ik met je heb gebeld. Ik bel je zeker snel weer. Liefs xx




Ervaring van Anne met medium Alena   Ervaring van Anne met medium Alena   Ervaring van Anne geplaatst op 9 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,

Dit is niet de eerste keer en ook niet de tweede keer dat je voorspellingen uitkomen, maar echt de zoveelste keer! Keer op keer krijg je het weer voor elkaar. Als je een medium wil spreken die eerlijk en oprecht is, is Alena 1 van de beste op deze lijn. Ben blij je gesproken te hebben en waardeer je eerlijkheid.




Ervaring van Aleyna met medium Alena   Ervaring van Aleyna met medium Alena   Ervaring van Aleyna geplaatst op 8 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,

Wat heb ik je de afgelopen tijd veel gesproken en wat heb je veel voor mij betekent. Heel erg bedankt voor je hulp, je adviezen en je voorspellingen je hebt altijd gelijk en je bent altijd eerlijk. Dankjewel voor alles!!

Heel veel liefs.




Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D geplaatst op 30 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena, niet verwacht toch gebeurd: je voorspelling over een snelle ontmoeting is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Yesss! Voorspelling uitgekomen! Hij heeft contact gezocht.
Thanks voor het keer op keer aanhoren van dezelfde vragen. Nu hopen dat de rest ook uitkomt! Spreek je er vast wel weer een keer over, want ik vind je een van de beste!




Ervaring van Rosanne  met medium Alena   Ervaring van Rosanne  met medium Alena   Ervaring van Rosanne geplaatst op 23 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Alles wat je tijdens je reading vertelde is uitgekomen. Binnen 2 maanden is die relatie gekomen wat je mij vertelde! Wow wat ben jij goed! Ik ben je zo dankbaar voor wat je doet. En je hebt altijd goede adviezen, je bent eerlijk, en zuiver. Dankje wel Alena, dit is het minste wat ik kan doen, maar ik wilde graag een mooie review schrijven. Ik ben je echt zo dankbaar!
Liefs, M




Ervaring van M met medium Alena   Ervaring van M met medium Alena   Ervaring van M geplaatst op 17 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Voorspelling is uitgekomen, best wel snel eigenlijk. Ik hoop ook dat de andere voorspellingen uitkomen.

Ik vind u goed en ik bel altijd in de avond, heb u in twee weken tijd 3 x gesproken.




Ervaring van Rav met medium Alena   Ervaring van Rav met medium Alena   Ervaring van Rav geplaatst op 16 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Alena the best! literally the best medium!!! ik kan haar niet genoeg bedanken voor al het werk wat ze voor me heeft gedaan! elke keer spot on en dat soms zelfs binnen 24uur dat er iets uitkomt, of iets dat alena heeft gezegd uit de desbetreffende persoon hoor.. ik ben blij met alena, voor mij is het niet meer waardevol om naar andere mediums te bellen!




Ervaring van a en s met medium Alena   Ervaring van a en s met medium Alena   Ervaring van a en s geplaatst op 11 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena, het is altijd geruststellend om jou te spreken. Altijd eerlijk en begripvol. Er is alweer een voorspelling uitgekomen!
Dank je wel. X
Liefs P




Ervaring van P met medium Alena   Ervaring van P met medium Alena   Ervaring van P geplaatst op 10 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Bedankt lieve Alena voor snelle reactie. Ik laat het nu even rusten. Er zijn al twee voorspellingen uitgekomen en kan altijd veel plaatsen wat je zegt in een reading. Nu hopen dat de major shift gaat komen. X




Ervaring van Anna met medium Alena   Ervaring van Anna met medium Alena   Ervaring van Anna geplaatst op 9 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Ik sprak je laatst en je zei dat de persoon in kwestie nog met dingen zat over het verleden. Ik had hier niet eens meer aan gedacht omdat ik serieus in de veronderstelling was dat dit achter ons lag, maar het klopte gewoon. Echt bizar goed. Hopelijk klopt de rest ook.




Ervaring van Raiza met medium Alena   Ervaring van Raiza met medium Alena   Ervaring van Raiza geplaatst op 7 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Eerlijk, oprecht en to the point. Alles wat Alena heeft gevoeld, gelezen en gezien is uitgekomen.




Ervaring van I met medium Alena   Ervaring van I met medium Alena   Ervaring van I geplaatst op 7 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena, ik belde je over de liefde. Out of the blue benoemde je dat ik een bedrag zou ontvangen van de belastingdienst. Ik was verbaasd kon het niet plaatsen. BD belde zojuist dat zij een fout hadden gemaakt en ik het bedrag zou terug ontvangen. Niet verkeerd. Nu de liefde nog. Rad van fortuin keert zoals je aangaf. Liefs, je collega uit dezelfde hometown.




Ervaring van A.  met medium Alena   Ervaring van A.  met medium Alena   Ervaring van A. geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,

Weer had je gelijk zoals altijd. Alles op werkgebied is uitgekomen. Nu hij nog… maar daar heb ik ook alle vertrouwen in, you just know. Ik bel je snel weer over het vervolg.

Lieffffssssss




Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D met medium Alena   Ervaring van D geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Alena is mijn medium vriendin, een hart van goud en staat mij elke dag te woord als ik haar nodig heb, ze is 1 van de beste mediums die ik heb gesproken,is 1 dikke dikke aanwinst op deze hele lijn.




Ervaring van A & s  met medium Alena   Ervaring van A & s  met medium Alena   Ervaring van A & s geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena
Beide voorspellingen zijn uitgekomen wauwwww. Hartelijk dank en je hoort me gauw weer.
Groetjes van Ingrid




Ervaring van Ingrid met medium Alena   Ervaring van Ingrid met medium Alena   Ervaring van Ingrid geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Hi Alena, Ik heb jou een tijdje geleden gebeld over een jonge collega van mij. Je vertelde me dat ik binnenkort een andere man zou ontmoeten. Ik kon het niet geloven, maar je woorden zijn uitgekomen. Geweldig dank je wel.




Ervaring van Viv met medium Alena   Ervaring van Viv met medium Alena   Ervaring van Viv geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Toppertje.




Ervaring van Sinti met medium Alena   Ervaring van Sinti met medium Alena   Ervaring van Sinti geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Alena is de beste.




Ervaring van Mel met medium Alena   Ervaring van Mel met medium Alena   Ervaring van Mel geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Je bent een aanwinst op de lijn! De dingen die je zegt zijn uitgekomen. Je bent oprecht en eerlijk. Dankje wel




Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Ik spreek je nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Super blij met jou op de lijn. Al je inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt je een mooi persoon. Echt een aanrader.
Bedankt. Liefs P




Ervaring van P met medium Alena   Ervaring van P met medium Alena   Ervaring van P geplaatst op 19 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena,
Ik heb je 2 dagen achter elkaar gesproken over dezelfde vraag en je hebt alweer gelijk gehad! De afspraak ging inderdaad door.
Groetjes




Ervaring van . met medium Alena   Ervaring van . met medium Alena   Ervaring van . geplaatst op 16 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Super lieve vrouw! Raakt je tot de kern en zit er boven op! Vertrouw 100 procent op je voorspelling, je zei dingen die niemand kon weten! Aanrader om te bellen!
Bedankt! Liefs L




Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Super lieve vrouw! Raakt je tot de kern en zit er boven op! Vertrouw 100 procent op je voorspelling, je zei dingen die niemand kon weten! Aanrader om te bellen!
Bedankt! Liefs L




Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem met medium Alena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Beste Alena, ik heb jou net voor het eerst gesproken en wat je allemaal benoemde klopt allemaal. Over zijn geslotenheid en de rest. Ik laat je in mei weten of ik het gedaan heb haahahah




Ervaring van Foto met medium Alena   Ervaring van Foto met medium Alena   Ervaring van Foto geplaatst op 13 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Bij deze zil ik even melden dat het een hele lieve dame is. Een luisterend oor en haar voorspellingen komen uit. Geen vraag is teveel voor haar. Zeker een aanrader.

Wendy




Ervaring van Wendy  met medium Alena   Ervaring van Wendy  met medium Alena   Ervaring van Wendy geplaatst op 13 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Allie,
Bedankt voor je fijne readings! Je bent een topper.
Zeker toen je begon te vertellen, over iets wat niemand kon weten. Heel erg bedankt!
Tot snel, Gerda x




Ervaring van Gerda met medium Alena   Ervaring van Gerda met medium Alena   Ervaring van Gerda geplaatst op 7 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Live-medium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Live-medium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-medium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-medium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden