Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-medium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Anitta
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op live-medium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Wat een goed medium. Wat ze vertelt klopt helemaal. Ook kon ze mijn zoon goed omschrijven. Ik ben benieuwd naar haar voorspellingen, ik laat het weten als ze uitkomen. Sowieso heb ik er vertrouwen in. Aanrader.ben je .




Ervaring van Anoniem met medium Anitta   Ervaring van Anoniem met medium Anitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  DANKJEWEL Anitta.
De inzichten/bevestigingen helpen mij enorm. Heel fijn. xx Karin.




Ervaring van Karin met medium Anitta   Ervaring van Karin met medium Anitta   Ervaring van Karin geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Anitta is een lieve rustige dame die echt contact maakt en dat ervaar je. Ze ziet de dingen juist en voorspellingen komen uit.

Dankjewel Anitta.




Ervaring van Sandra met medium Anitta   Ervaring van Sandra met medium Anitta   Ervaring van Sandra geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Anitta is een lieve rustige dame die echt contact maakt en dat ervaar je. Ze ziet de dingen juist en voorspellingen komen uit.

Dankjewel Anitta.




Ervaring van Sandra met medium Anitta   Ervaring van Sandra met medium Anitta   Ervaring van Sandra geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Dankjewel Anitta voor het fijne gesprek en dat je blijft bij wat je ziet.
En hoe je dingen zegt maakt ook het verschil.
Dat is zo waardevol. Daar kunnen anderen nog iets van leren.

Dankjewel en een fijne mooie dag gewenst.

Groetjes, Karin.




Ervaring van Karin met medium Anitta   Ervaring van Karin met medium Anitta   Ervaring van Karin geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Ik heb Anitta nu 2 maalgesproken. Hele lieve rustige vrouw. Die snel kan invoelen, maar het op een duidelijke en rustige manier kan overbrengen.
Ze kan echt heel goed invoelen.
Een aanrader.

Dankjewel Anitta voor de gesprekken.

Groetjes, Karin x.




Ervaring van Karin met medium Anitta   Ervaring van Karin met medium Anitta   Ervaring van Karin geplaatst op 26 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Lieve Anitta,

Wat heeft u mij veel inzichten gegeven. En ook alles klopte uit het verleden. Ik vind u bijzonder goed mooi.

Bedankt voor de mooie reading en tot bellens.

Lieve groet Y.




Ervaring van Anoniem met medium Anitta   Ervaring van Anoniem met medium Anitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Ik heb voor de eerste keer met Anitta gesproken. Het voelde enorm goed aan. Alles wat zij vertelde kon ik alleen maar bevestigen dat het klopte. Ze is lief en rustig, ik kwam tot rust door haar. Ze stel bijna geen vragen en toch wist ze alles te vertellen hoe het is. Ik geloof wel in wat zij zegt en dat deze zal uitkomen. Ik vind ze heel nuchter en een aanrader. Ik zal ze zeker nog bellen en ik kijk uit naar de voorspelling die zou uit komen. Ik geloof er in omdat ze zoveel positiviteit uitstraalt en ook omdat ze goed kon aanvoelen hoe het zat zonder dat ik te veel moest vertellen. Anitta bedankt voor de steun en tot binnenkort.




Ervaring van Laila met medium Anitta   Ervaring van Laila met medium Anitta   Ervaring van Laila geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Anitta is een top medium die zaken heel goed aan voelt. Zonder haar iets te vertellen over de situatie kon zij vertellen wat de stand van zaken is. Anitta is heel geduldig en gaf antwoord op al mijn vragen. Dank je Anitta ik heb er alle vertrouwen in. Gr D.




Ervaring van D met medium Anitta   Ervaring van D met medium Anitta   Ervaring van D geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Live-medium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Live-medium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-medium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-medium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden