Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-medium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Maakali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op live-medium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Wat een lieve oprechte dame ben je.
Je hebt me gerustgesteld, gekalmeerd, en kracht gegeven.
Heb er alle vertrouwen in dat je voorspellingen uit gaan komen.
En dankjewel voor het branden van het kaarsje.
Ik raad zeker aan om Maakali te bellen.




Ervaring van Anoniem met medium Maakali   Ervaring van Anoniem met medium Maakali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Bedankt, het was fijn met jou te praten. En gelukkig komt alles goed. Grtjs.




Ervaring van rita met medium Maakali   Ervaring van rita met medium Maakali   Ervaring van rita geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Maakali er zijn al voorspellingen uitgekomen op korte tijd. Kleinzoon geslaagd voor eindexamen, dochter die reis ging maken, klopt ook. Rechtzaak(niet bij mij) klopt. Ben er van onder de indruk. Wat ben je goed, alle sterren krijg je van mij. En nu wachten op de rest waar ik nu een heel goed gevoel bij heb. Gr. Van hoopvol. xxx.




Ervaring van jolanda met medium Maakali   Ervaring van jolanda met medium Maakali   Ervaring van jolanda geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Zojuist opnieuw een aangenaam gesprek met jou gehad. Hetgene wat je toen mij vertelde is tot op de punt uitgekomen. Kan al niet wachten op de volgende dingen die te gebeuren staan zoals je mij vertelde. Echt top veel liefs Tom.




Ervaring van Tom met medium Maakali   Ervaring van Tom met medium Maakali   Ervaring van Tom geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Wauw Maakali. Wat heb ik een mooie reading van je gehad daarnet. Dankjewel .En de volgende keer zeg ik jij ik hou de moed erin en zal die roos met doorns visualiseren en dan komt hij terug heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Maakali   Ervaring van Nathalie met medium Maakali   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Zojuist een heel fijn gesprek gehad met u. Mooie en positieve berichten in het vooruitzicht. Hoop dat ze gauw uitkomen. Zal u dan zeker bellen. Fijne avond. Gr. Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Maakali   Ervaring van Sandra met medium Maakali   Ervaring van Sandra geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Lieve Maakali, wat een mooie reading. Mijn time out goed beschreven, mijn partner qua karakter goed beschreven. Letters van onze ex-partners raak. Auto wat ik op het oog had beschreven qua kleur en dat het een automaat was zonder dat ik had gezegd wat voor auto ik voor ogen had. Echt top. En ook nog een heel warm, open en gezellig gesprek. Ik vond en vind je super. Dank je wel.




Ervaring van Zeegroen met medium Maakali   Ervaring van Zeegroen met medium Maakali   Ervaring van Zeegroen geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Beste Maakali,

Ik bid voor u, het komt goed.Blijf aub erin geloven.U bent een goed mens en u doet u werk heel goed.Wens u een fijne avond. Mvg In Sha Allah.




Ervaring van In Shaa Allah met medium Maakali   Ervaring van In Shaa Allah met medium Maakali   Ervaring van In Shaa Allah geplaatst op 5 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Hele fijne reading gehad, wist in eerste instantie niet hoe Maakali tewerk zou gaan en wilde toen het gesprek beeindigen maar gelukkig heb ik dat niet gedaan. Ze kwam met hele rake dingen en de andere dingen ga ik afwachten. Helaas waren mijn credit op en kon Maakali niet fatsoenlijk bedanken voor de mooie reading. Ik hou je op de hoogte Maakali.




Ervaring van N met medium Maakali   Ervaring van N met medium Maakali   Ervaring van N geplaatst op 2 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Hey Maakali

Heb je net gebeld en wat je zei klopte helemaal van die persoon. To the point. Oprechte eerlijke vrouw. Je stelt je vraag en krijgt direct je antwoorden. Was verbaasd van de informatie die ze nog allemaal doorkreeg.
Ik ben je zeker nog eens op.




Ervaring van Petra met medium Maakali   Ervaring van Petra met medium Maakali   Ervaring van Petra geplaatst op 1 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Net een fijn consult gehad. Zonder veel te vertellen kan deze dame zeggen waarover het gaat. Een aanrader.




Ervaring van Annik met medium Maakali   Ervaring van Annik met medium Maakali   Ervaring van Annik geplaatst op 29 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Ik heb MaKaali net gesproken, je kan haar vergelijken met Godin Kaali, bron van informatie. Was een prettige gesprek een echte aanrader.




Ervaring van K met medium Maakali   Ervaring van K met medium Maakali   Ervaring van K geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Bedankt voor het invoelen of datgene dat u van boven te horen krijgt. Top.




Ervaring van ! met medium Maakali   Ervaring van ! met medium Maakali   Ervaring van ! geplaatst op 25 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Lieve Maakali,

Ik heb je net gesproken. Je hebt meer verteld dan ik vroeg. Wat mij opviel is dat je de letters van de namen heel goed wist, zonder dat ik de namen had genoemd. Ik weet nu waar ik op moet letten en positief denken. En je tips mbt de telepathie ga ik zekers toepassen en oefenen. Aanwinst voor de lijn.

liefs, S.




Ervaring van S met medium Maakali   Ervaring van S met medium Maakali   Ervaring van S geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Wat een fijn gesprek. Goede inzichten gehoord en de persoon voor mij goed omschreven. Top Liefs A.




Ervaring van Anke met medium Maakali   Ervaring van Anke met medium Maakali   Ervaring van Anke geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Oprechte en eerlijke vrouw. Zegt waarover het gaat en dat klopt. Groetjes van Kwebbelaartje.




Ervaring van Yvonne met medium Maakali   Ervaring van Yvonne met medium Maakali   Ervaring van Yvonne geplaatst op 16 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  To the point, oprechte vrouw, geeft de informatie die ze krijgt liefdevol en compleet door. Ben dankbaar voor dit.




Ervaring van Sophie met medium Maakali   Ervaring van Sophie met medium Maakali   Ervaring van Sophie geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Een aanrader, voelt heel goed je energie aan en wat er speelt.




Ervaring van Katrien met medium Maakali   Ervaring van Katrien met medium Maakali   Ervaring van Katrien geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Zeer lieve dame, je stelt je vraag je en krijg direct antwoorden. Ze is bovendien zeer eerlijk zal je niets naar de mond doen praten. zeker het bellen waard ik geef je een 10 moest dit hier kunnen.
Ik bel je zeker nogmaals op.

Liefs L.




Ervaring van Leyla met medium Maakali   Ervaring van Leyla met medium Maakali   Ervaring van Leyla geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Live-medium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Live-medium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-medium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-medium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden